advancedridah

Alla inlägg under januari 2010

Av Kakan - 8 januari 2010 03:52

Just idag är jag stark,
Just idag mår jag bra,
Jag förs framåt av kraftiga vindar!

 
Hahaha, typ min och mammas nya favoritlåt :')
 
Usch.. Har hänt väldigt mycket. Iförsig inget hästigt jag har att skriva om, men det är inte så många som läser i alla falla, så det spelar nog ingen roll just nu x)
 
Igår i bilen fick jag typ ett panikångestanfall (första gången på länge jag fått det) vilket känns som en nederbörd (AAAAAH) men jag lipar inte för de. Iförsig var dagen sämst och så, men just idag mår jag bra! Har haft det trevligt och så..
 
Och IDAG så öppnade ridskolan! Så på måndag äre ridning! ÅÅÅÅÅH! Herregud vad jag längtar att få krama MIN Globus <3 Och att få använda de nya ridstrumporna och ryktlådan och ja.. Allt detdär! Och samma dag börjar jag skolan oxo, blir en riktig jävla omställning. Jag går ju och lägger mig typ 3-5 varje dag och vaknar sent nästa dag utan nån motivation att kliva upp, ingen orsak att kliva upp överhuvudtaget. Får ju inte åka till stallet.. Men snart så!
 
Ja, det var väll det jag skulle skriva. Och juste, Gummi: Spelet är inget online-spel, utan man måste köpa det, alternativt ladda ner (om det finns någonstans?) Men det heter My Pony Stable i alla fall! 8) Höhöhöaaaaaaa!
 
Nu ska jag dra och dricka cola och äta bullar. Hejdah!

Av Kakan - 4 januari 2010 01:21

Så här har jag inte känt på jättelänge. Jag är bara så grovt jävla ledsen och tårarna bara sprutar. Jag saknar att ha ett djur. Förra sommaren så sålde jag mina marsvin och jag har fortfarande skuldkänslor. Hur kan man sälja sina bästa vänner? Hur kunde jag..? Jag saknar dem så otroligt mycket just nu. Att ha någon i sitt rum, som lät lite på nätterna och så. Jag sov otroligt mycket bättre då. Nu sover jag knappt alls känns det som. Och när jag väl sover vill jag inte kliva upp ur sängen på morgonen, jag vill bara få dagarna att gå. Jag borde fånga dagen men.. Det går bara inte! :'/
 
Jag saknar också mina hamstrar. Curry och Notte. Mina första husdjur. Jag var överlycklig då jag fick hem dem och spenderade mycket tid med dem. Men Notte klämdes ihjäl i en dörr, inte med meningen såklart, men jag känner mig fortfarande skyldig. Curry skulle avlivas. Stackarn haltade och kunde knappt stå upp, men han somnade in en vecka tidigare. Usch.. Jag saknar att ha en liten gnagare som får plats i en hand, bara ha någon att tycka om. Men jag verkar inte tycka om nån längre. Visst, jag tycker om katten men det är inte samma sak. Och Globus.. Ja, han träffar jag ju bara nån gång i veckan, men jag vet att han aldrig kommer att bli min egna lilla ponny som jag drömt om så länge.
 
Nej usch, nu blev jag riktigt deprimerad.. Det är det här loven gör med mig. Jag får för mycket tid att tänka på, och inga bra tankar.
 
Nu ska jag sluta, för tårarna börjar ta slut nu. Behövde bara skriva av mig lite. Tack om du orkade läsa..

Av Kakan - 2 januari 2010 20:06

Hahahah, jag blev inspirerad av Denise's blogg och tänkte därför göra en utvärdering av 2009. Hade tänkt lägga in massa bilder oxo, men det krånglar bara då så jag struntar i det och fyller på med dem allt eftersom :)
 
Innan jag börjar kan jag ju tillägga att både jag och plastsyster Frida är sjuka, hosta har jag och Frida har feber. Inte kuul, men vi har spelat massa hästspel idag. Starshine och Stallets hemlighet xD Lite töntigt äre ju, man fyller ju 16 om några månader, men jag kommer nog aldrig bli äldre än 5 år i sinnet 8)
 
NU TILL UTVÄRDERINGEN! :D
 
Januari: Kommer inte ihåg särskilt mycket. En sak som jag kom ihåg var att ridningen började igen och jag var trött x)
 
Februari-Mars: Kommer inte ihåg ett skvatt xD
 
April: Fick katt :D Sålde marsvin :(
 
Maj: *Förträngt*

 
Juni: Fyllde år, var på Strömsholm och fotade. Var på Gärtuna för första gången oxo 8D
 
Juli: Hyrde häst med Oliwia <3 Två fantastiska veckor! Väldigt synd att Oliwia ramla av dock och att hon var tvungen att åka till sjukhuset! Men tack och lov var hon oskadd. Var också väldigt dåligt väder på slutet, vilket var väldigt synd. Åkte sen hem till Östertälje.
 
Augusti: Var hos pappas jobbkompis bekanta som hade stall ute i Gärna. Fick rida hennes gamla islandshäst Faxi. Plockade hem många bra övningar för att få hästen mjuk och med på noterna. Lärde mig också mycket om skötsel och fick longera hennes friesersto Tosca. Trés drole! :D
 
Hann också åka ut till Berga Naturbruksgymnasium och Fors Gård. Sen började ridningen och då var jag otroligt peppad inför en ny termin. Hade också fått några nya tjejer i gruppen som var mycket trevliga 8)
 
September: Var och kollade på Denise då hon hopptävlade på Hufvudsta 8D Tror jag va hos henne sen någon gång efteråt men om det va i september vet jag ikke xO
 
Oktober: Hmm.. xD
 
November: Tror jag var på öppet hus på Djurgymnasiet och Real. Gick på dressyren på Stockholm Horse Show! :D
 
December: Var på lucia och hoppclinic och mycket mer på ridskolan. Och ridit Globus massa och fått jättemånga bra julklappar, bland annat den snart mycket använda ryktlådan. Har för övrigt provborstat med ryktborsten på katten x)
 

Här är en bild på Tosca som föl. Hittade den bara helt random på nån hemsida. Fett söt x)
 
Menmen.. Hare gött!

Av Kakan - 1 januari 2010 01:53

.. att skriva ett inlägg, hahah x)
 
Nu äre 2010! Jag hade typ förväntat mig att få en kick då vi firade sådär vi tolvslaget, men nänä.. Jag frös bara häcken av mig. Är så jävla kallt och jobbigt nu. Hatar värme, men nu får det faktiskt ta och bli lite varmare innan jag kolappsar. Tänderna klapprar så fort man tar steget ut ur ytterdörren!
 
Ville mest skriva ett inlägg för att det skulle stå 2010 i menyn *tönt* Då ser det mer proffsigt och ruttinerat ut "heheheh, jag har bloggat i 2 år" typ.. Fast det har jag ju inte egentligen.
 
Tycker synd om pållarna just nu. Fyrverkerier och sånt. Texas hade tydligen dampat över smällarna, stackarn.. Hoppas han inte blir alltför orolig, Denise!
 
Sitter samtidigt och försöker skriva in saker i min kalender. Har ni något som jag måste skriva in så säg till. Ja, jag har skrivit in de flestas födelsedagar redan x)
 
ÅÅÅÅÅÅÅH! 11 dar kvar tills skolan börjar, can't wait! Vill höja betygen. Har.. 160 poäng. Inte så bra kanske, men jag är nöjd. Kunde inte få så mycket bättre just det här året. Lite sur på mig själv att jag sumpade hemkunskapen, det är ju typ lättaste ämnet att få mvg i och jag fick g xD *sigh* I dagsläget har jag 2 ig:n, 4 VG och resten G. Sen har jag inte haft teknik än.
 
MÅSTE KOMMA IN PÅ DJURGYMNASIET D:
 
Aja.. Gott nytt år, åter igen!

Presentation


ADVANCEDRIDAH LIKSOM BAAAARA!

Omröstning

Visst kan Globus gå dressyr?!
 Klart han kan! Alla kan!
 Jodå, men inge bra.
 HAN ÄR EN STJÄRNA!
 Nej, jävla köttbulle det där asså.
 Jag vet inte, har inte sett han in action.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Gästbok

Länkar

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards