advancedridah

Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Kakan - 13 maj 2010 14:32

Haha, blåbärshoppning idag yesyes! Åkte väääldigt tidigt till stallet där vi fick nästan på en gång se vilka hästar vi skulle ha. Jag blev sååå glad då jag såg Globus namn bredvid mitt, YIHAA! Så jag och Älin (Maja våga inte xD) satte igång att rykta honom. Han var lite tjurig som han brukade va, men jag var tuff och lät honom inte hålla på, lugnt och bestämdt 8)
 
Efter det följde en lång väntan. Vi gick och kollade på de nya ponnysarna Rasmus (hatar namnet så ska kalla honom Oprah) och Nutina. De är soo sweet x) Hoppas Oprah kommer gå på våra lektioner sen *håller tummarna* Sen så satte småponnyklassen igång. Vips så blev Älin funktionär xD Jag och Maja drack cola och hade det mys!
 
Sen kom mamma och just då skulle vi gå ut med hästarna. Globus stod redan beredd, READY FOR ACTION! Vi ledde ut och satt upp. Maja tog en massa bilder på mina boobies och på rompan xD Globus var så fin så jag nästan blev tårögd! Maja hade gjort en jättefin fläta i svansen, han hade en knopp i pannan och rykten hade gett resultat, HAN LYSTE!
 
Så red vi till ridhuset. Det var olidligt varmt och jag orkade knappt rida ens en gång, typ.. Inge luft. Men vi hoppade fram och så, och sen var det dags.
 
Jag red som nummer 2 i mellanponnyklassen. Jag var väldigt nervös trots att det typ bara var 5 hinder, typ 40 cm låga, minimal publik och simpla ridvägar. Men jag red på, kanske något slarvigt då jag koncentrerade mig på att rida rätt väg xD Globus ville gärna bryta av till trav, men han fattade galopp ganska snabbt på hjälperna och framför allt: VI KOM RUNT! När flaggan åkte ner så red jag förbi läktaren och ropade YEEEEEEEEEEES! Och sen så red jag till uppvärmningsdelen och fick rosett.
 
Så det var min dag! Var väldigt trevligt och jag uppskattar eran hjälp, Älin och Maja


Bilderna är ej i ordning alls xD



Älin med nyhästarna. TACK SÅ MYCKET FÖR HJÄLPEN, DU ÄR EN ÄNGEL! :'D



Maja, tack för hjälpen, BUDDY!



YEEEES!



Här kommer vi :D



ÅÅÅHHHHHH GLOBUS :D



Rosett :)



Så elegant xD



Efter hindret. Fy på hälarna Karin!



Trött xD



Oh yea, working out, uh-huh.



Peppad som FAN!



Fina svansen! :)



Påväg till ridhuset :)



Love u Globieee

Presentation


ADVANCEDRIDAH LIKSOM BAAAARA!

Omröstning

Visst kan Globus gå dressyr?!
 Klart han kan! Alla kan!
 Jodå, men inge bra.
 HAN ÄR EN STJÄRNA!
 Nej, jävla köttbulle det där asså.
 Jag vet inte, har inte sett han in action.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästbok

Länkar

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards